Werkzaamheden

Bouw, verbouw, afbouw
Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans in Heeze neemt voornamelijk complete verbouwingen aan. Daar hoort ook bij: demontagewerk, stukadoor- en tegelwerk en bijvoorbeeld aanpassing van gas, water en elektra. Het voordeel voor u om alle werkzaamheden neer te leggen bij één bedrijf, is dat wij dan strak kunnen coördineren met onze eigen mensen. Alle verantwoordelijkheid ligt dan ook bij ons.

Montage badkamers en toiletten
Wij plaatsen complete toiletten en badkamers en installeren, monteren en onderhouden/repareren ook uw badkamerproducten (o.a. kranen), 

Showrooms: Dirk Bakermans biedt u in samenwerking met verschillende showrooms een zeer uitgebreide keuze uit verschillende ontwerpen en installaties in verschillende prijsklassen, dus passend bij uw portemonnee. 
Voor meer informatie over de showrooms kunt u contact opnemen met Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans; 06-55364245.  

Loodgieterswerk 
Met het gediplomeerde personeel van Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans kunt u vertrouwen op kwaliteit. Voor alle loodgieterswerk kunt u bij ons terecht: voor het aanleggen van gas-, water- of rioleringswerkzaamheden en andere installatiewerkzaamheden.

CV-installaties
Wij adviseren u graag welke cv-ketel en installatie het beste bij u past. Of het nu gaat om een ketel, boiler, warmtepomp of radiator.
Wanneer u een nieuwe installatie wenst, dan adviseren wij u wat de beste keuze is. Zowel voor cv-installaties als voor het onderhoud, kunt u bij ons terecht.
Ook als u wilt weten of uw ketel aan vervanging of reparatie toe is, kunt u ons raadplegen. Ook als u een lekkage heeft aan uw cv-installatie staan wij paraat.

Vloerverwarming
Ook voor vloerverwarming kunt u terecht bij Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans. Maak vrijblijvend een afspraak met Dirk Bakermans; 06-55364245.  

Lekkagedetectie
Heeft u een lekkage aan gas, water, cv-installatie of riool? Wij maken wij een offerte voor reparatie.

Gas- en waterleidingen
Wij (ver)leggen uw gas- en waterleidingen. Indien nodig leggen wij ook een nieuw waterleidingnet aan, of renoveren uw installatie. 

Riool en afvoer
Is uw riool verstopt? Dan lossen onze vakbekwame monteurs het snel voor u op. 

Zinkwerk
Is uw dakgoot of zinken dak aan vervanging toe, of is reparatie nodig?  App, mail of bel ons:  06-55364245.  

Elektra
Ook voor uw elektriciteitswerkzaamheden kunt u bij ons terecht: App, mail of bel ons:  06-55364245.